Välkommen in i mina tankar och funderingar kring livet i stort. Mycket bebis, mycket viktsnack och en massa härlig vardag.

tisdag 14 juni 2011

Bästa kompisar

Philip och Malte har gått bra ihop från första start men nu har de tagit ett steg längre, Philip har börjat leka aktivt med Malte och det är jätteroligt att se. Lillsnuttens absoluta favritlek är att någon jagar honom och när inte mamma och pappa orkar då blir det Malte som han terroriserar.
Philip grabbar tag i någonting intressant, oftast en bit av Maltes tuggben eller en bit papper, som han kör upp i ansiktet på Malte och kryper sedan iväg. Efter ett par meter vänder han sig alltid om för att se efter om han blir jagad, om han blir det skiner han upp som en liten sol och kryper vidare i en väldig fart.
Om han inte blir jagad kryper han tillbaka till Malte och kör upp tuggbenet/pappret i Maltes ansikte igen och piper sedan iväg. Om Malte är riktigt seg lägger Philip sin locksak framför nosen på Malte och väntar tills vovven nappar. Malte har alltså inget annat val än att leka med Philip.
En riktig liten retsticka kan min lilla pojke också vara. Han kan låtsas ge någonting till Malte men när Malte försiktigt ska ta vad det nu kan vara som Philip har inte handen rycks den lilla handen bort och Philip skrattar så gott. Sicken liten skitunge.

1 kommentar:

  1. Åh Gud vad gulligt ;) stackars Malte :p tyvärr har jag inte sett någonting o Philips 1års present!! Varken i brevinkast eller i mailen att varan lämnat lagret!! Suck.

    SvaraRadera